Hinnasto

Tuotteiden tarkemmat hinnat tuotesivuilla. Kaikki tuotteemme sisältävät arvonlisäveron 24%. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

Toimitus

Verkkokauppamme tilaukset toimitetaan valitsemallasi toimitustavalla tai liikkeestä noudettavaksi.

Käsittelemme tilaukset viipymättä ja varastosta löytyvät tuotteet toimitetaan pikimmiten. Tilaustuotteiden toimitusaika vaihtelee toimittajittain.

Toimitusosoite

Mikäli haluat ostamasi tuotteet toimitettavaksi Alajärven toimipisteeseen niin valitse toimitusosoitteeksi Teollisuustie 1, 62900 Alajärvi.

Maksutavat

– Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki
– Lasku- ja osamaksupalvelu: Collector Bank
– Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard ja American Express
– Mobiilimaksaminen: MobilePay

Maksuehdot

Tuotteet maksetaan tilausta tehdessä etukäteen, joko suoraan verkkokaupassa tai erikseen sovittaessa laskulla. Tuotteet ovat myyjän omaisuutta, kunnes kauppasumma on kokonaan maksettu.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Tilaustietojen käsittely

Tilaaja-asiakkaiden tulee hyväksyä tilauksen yhteydessä asiakastietojensa tallennus tilauksen vastaanottamisen ja toimituksen onnistumiseksi.

Tuotevirheet

Mikäli toimittamassamme tuotteessa on jokin virhe, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Mikäli virhe on toimittajan, lähtökohtaisesti toimitamme uuden tuotteen, tai mikäli se ei ole mahdollista, hyvitämme virheellisen tuotteen.

Tilauksen peruutus- ja vaihto-oikeus

Verkkokaupastamme ostetuilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautus- tai vaihto-oikeus. Mikäli asiakas haluaa vaihtaa tilaamansa ja jo toimitetun tuotteen toiseen, on vaihto mahdollinen maksamalla uusi toimitusmaksu ja mahdollinen tuotteiden välinen hintaero.

Palautukset

Mikäli tuote palautetaan, se tulee palauttaa käyttämättömänä ja pakata alkuperäiseen pakkaukseensa. Palautuksista on aina sovittava erikseen. Huomiothan että palautuskulut tulevat asiakkaan maksettavaksi. Mikäli vastaanotettu tuote kuitenkin eroaa tuotekuvauksesta tai kysymyksessä on palautus niin, otathan yhteyttä myyjään, info@rengashuolto.fi tai puh. 044 558 5634

preloader